Oborové didaktiky: vývoj, stav, perspektivy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Stuchlíková, Iva, 1962- (Author)
Other Authors: Janík, Tomáš, 1977- (Author)
Beneš, Zdeněk, 1952- (Author)
Bílek, Martin, 1964- (Author)
Brücknerová, Karla, 1980- (Author)
Černochová, Miroslava, 1958- (Author)
Čížková, Věra, 1950- (Author)
Čtrnáctová, Hana, 1952- (Author)
Dvořák, Leoš (Author)
Dytrtová, Kateřina, 1964- (Author)
Gracová, Blažena, 1950- (Author)
Hník, Ondřej, 1977- (Author)
Kekule, Martina (Author)
Uličná, Klára, 1978- (Author)
Kubiatko, Milan, 1981- (Author)
Nedělka, Michal, 1964- (Author)
Novotná, Jarmila, 1946- (Author)
Papáček, Miroslav, 1953-2019 (Author)
Petr, Jan, 1964- (Author)
Píšová, Michaela, 1952- (Author)
Řezníčková, Dana, 1960- (Author)
Slavík, Jan, 1953- (Author)
Staněk, Antonín, 1966- (Author)
Šmejkalová, Martina, 1970- (Author)
Tichá, Marie (Author)
Valenta, Josef, 1954- (Author)
Vaníček, Jiří, 1962- (Author)
Vondrová, Naďa, 1968- (Author)
Závodská, Radka (Author)
Žák, Vojtěch, 1979- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Masarykova univerzita, 2015
Series:Syntézy výzkumu vzdělávání
Genre/form:kolektivní monografie
ISBN:978-80-210-7769-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
For UCT Prague only; not for loan  Place a Hold UCT departments 832 KSV