Josef Hoffmann, Adolf Loos : Wege der Moderne und die Folgen = ways to modernism and their impact

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bocco Guarneri, Andrea (Author)
Other Authors: Thun-Hohenstein, Christoph, 1960- (Editor, Author)
Boeckl, Matthias, 1962- (Editor, Author)
Witt-Dörring, Christian (Editor, Author)
Hanisch, Ruth (Author)
Kapfinger, Otto, 1949- (Author)
Klamper, Elisabeth (Author)
Kurrent, Friedrich, 1931- (Author)
Long, Christopher (Christopher Alan), 1957- (Author)
Nierhaus, Andreas, 1978- (Author)
Pogacnik, Marco, 1958- (Author)
Skansi, Luka (Author)
Strouhal, Ernst (Author)
Vass, Andreas, 1961- (Author)
Vischer, Bärbel (Author)
Weitensfelder, Hubert, 1959- (Author)
Ciabattoni, Eva (Translator)
DePasquale, Anthony (Translator)
Slater, Maria (Translator)
Fuchs, Claudia (Translator)
Strobl, Eva Martina (Translator)
Corporate Authors: Österreichisches Museum für Angewandte Kunst
Format: Book
Language:German
English
Published: Basel : Birkhäuser, 2015
Genre/form:katalogy výstav
kolektivní monografie
ISBN:978-3-0356-0921-9
978-3-0356-0377-4
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/087 N6808 .5 .M64 B63 2015 B 18823