Staroměstská radnice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dragoun, Zdeněk, 1946- (Author) 
Other Authors: Ledvinka, Václav, 1947- (Author) 
Benešovská, Klára, 1950- (Author) 
Chlíbec, Jan, 1953- (Author) 
Roháček, Jiří, 1962-2023 (Author) 
Urlich, Petr, 1949- (Author) 
Mašterová, Katarína, 1983- (Author) 
Hájek, Josef, 1973- (Author) 
Skála, Petr, 1946- (Author) 
Malinský, Petr Jan Nepomuk, 1961- (Author) 
Tikal, René (Author) 
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Author) 
Vlček, Pavel, 1948- (Editor) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-07-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/028 DB2649 .S73 D73 2018 B 18645