Staroměstská radnice

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dragoun, Zdeněk, 1946- (Author)
Other Authors: Ledvinka, Václav, 1947- (Author)
Benešovská, Klára, 1950- (Author)
Chlíbec, Jan, 1953- (Author)
Roháček, Jiří, 1962- (Author)
Urlich, Petr, 1949- (Author)
Mašterová, Katarína (Author)
Hájek, Josef, 1973- (Author)
Skála, Petr, 1946- (Author)
Malinský, Petr Jan Nepomuk, 1961- (Author)
Tikal, René (Author)
Šlapeta, Vladimír, 1947- (Author)
Vlček, Pavel, 1948- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Foibos Books s.r.o., 2018
Series:Slavné stavby
Genre/form:kolektivní monografie
fotografické publikace
ISBN:978-80-88258-07-0
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6A/028 DB2649 .S73 D73 2018 B 18645