České a slovenské stavby století : 1918-2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fragner, Benjamin, 1945- (Author) 
Other Authors: Horák, Miloš (Author)
Janoušková, Šárka, 1967- (Author) 
Karasová, Renata, 1944- (Author) 
Kutá, Dagmar, 1988- (Author) 
Mach, Václav, 1943- (Author) 
Trnka, Michael, 1937- (Author) 
Vicherková, Veronika (Author) 
Vrana, Jan (Author)
Zázvorka, Petr, 1943- (Author) 
Zídek, Svatopluk, 1943-2023 (Author) 
Corporate Author: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (Publisher) 
Jaga Group (firma) (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : pro Českou komoru autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) vydalo Informační centrum ČKAIT, s r.o., 2018
Genre/form:přehledy
katalogy
ISBN:978-80-88265-06-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .F73 2018 B 18686