České a slovenské stavby století : 1918-2018

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fragner, Benjamin, 1945- (Author)
Other Authors: Horák, Miloš (Author)
Janoušková, Šárka, 1967- (Author)
Karasová, Renata, 1944- (Author)
Kutá, Dagmar, 1988- (Author)
Mach, Václav, 1943- (Author)
Trnka, Michael, 1937- (Author)
Vicherková, Veronika (Author)
Vrana, Jan (Author)
Zázvorka, Petr, 1943- (Author)
Zídek, Svatopluk, 1943- (Author)
Corporate Authors: Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (Publisher)
Jaga Group (firma) (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : pro Českou komoru autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) vydalo Informační centrum ČKAIT, s r.o., 2018
Genre/form:přehledy
katalogy
ISBN:978-80-88265-06-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/139 NA1031 .F73 2018 B 18686