Principles of food chemistry

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: DeMan, John M., 1925-2010 (Autor, Editor) 
Další autoři: Finley, John W., 1942- (Autor, Editor) 
Hurst, W. Jeffrey (William Jeffrey), 1948- (Autor, Editor)
Lee, Chang Y., 1935- (Autor, Editor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2018
Edice:Food science text series
Žánr/forma:učebnice vysokých škol
ISBN:978-3-319-63605-4
978-3-319-63607-8
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3C/207 TX531 .D46 2018 B 18599