A Complete Course in Canning : being a thorough exposition of the best practical methods of hermetically sealing canned foods, preserving fruits and vegetables, and the making of condiments, flavor and specialties

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Baltimore : The Canning Trade, 1946
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
EOD:
Obálka
LEADER 00961nam a22002537a 4500
001 001867556
003 CZ PrSTK
005 20181010124948.0
007 ta
008 050723s1946 xxu f 001 0 eng d
040 |a ABA009  |b cze  |9 2  |d ABD025 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 664.8/.9  |2 MRF-sel 
245 0 2 |a A Complete Course in Canning :  |b being a thorough exposition of the best practical methods of hermetically sealing canned foods, preserving fruits and vegetables, and the making of condiments, flavor and specialties /  |c The Canning Trade 
250 |a 7th rev. edition 
260 |a Baltimore :  |b The Canning Trade,  |c 1946 
300 |a 382 s. :  |b il., tab. 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |2 agroterm 
650 0 7 |a konzervace  |2 agroterm 
650 0 7 |a konzervy  |2 agroterm 
650 0 7 |a konzervárenství  |2 agroterm 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198932413  |c 53240235  |d 19531210  |g V 372  |l 324 ÚKP  |t 22