Krajina v pozoru : proměny industrializované krajiny v současném umění, myšlení a vědě : kolektivní monografie = Landscape in focus : the transformation of industrial landscapes in contemporary art, thinking and science : a collective monograph

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bízková, Rút, 1957- (Author)
Other Authors: Curtis, Layla, 1975- (Author)
Cusack, Peter, 1948- (Author)
Chaney, Paul, 1974- (Author)
Langley, Patrick (Author)
Mrkus, Pavel, 1970- (Author)
Pavlíček, Tomáš, 1971- (Author)
Vlasák, Robert, 1978- (Author)
Vojtěchovský, Miloš, 1955- (Author)
Zemánek, Jiří, 1953- (Author)
Freeman, Michaela (Translator)
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Ústí nad Labem : Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně, 2017
Series:Monografie = Monographs
Genre/form:kolektivní monografie
katalogy výstav
ISBN:978-80-7561-093-5
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Status Sublibrary Description Location LCC Callnumber Old Callnumber
Open stacks; for loan NTK collection 5th floor, shelf 5C/416 SB476 .B59 2017 A 54322