Sakrální architektura 20. století v Ústeckém kraji

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sellnerová, Alena, 1978- (Author) 
Other Authors: Bureš, Jiří, 1981- (Author) 
Řičánková, Alena, 1979- (Author) 
Pavlíková, Marta, 1978- (Author) 
Hájková, Lenka, 1979- (Author) 
Páral, Matěj, 1976- (Author) 
Hanzlík, Jan, 1987- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Ústí nad Labem : Národní památkový ústav, územní odborné pracoviště v Ústí nad Labem, 2017
Genre/form:kolektivní monografie
přehledy
ISBN:978-80-85036-68-8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/158 NA5532 .Ú88 S35 2017 A 53896