Advances in food rheology and its applications

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ahmed, Jasim, 1966- (Editor) 
Ptaszek, Pawel (Editor) 
Basu, Santanu (Editor) 
Žitný, Rudolf, 1946-
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Amsterdam ; Boston ; Heidelberg ; London ; New York ; Oxford ; Paris ; San Diego ; San Francisco ; Singapore ; Sydney ; Tokyo : Elsevier/Woodhead Publishing, 2017
Edice:Woodhead publishing series in food science, technology and nutrition
Žánr/forma:sborníky
ISBN:978-0-08-100431-9
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 3.NP, regál 3B/190 TP370 .5 .A38 2017 A 53412