ČSN ISO 7889 Jogurt : stanovení počtu charakteristických mikroorganismů. Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C = Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Český normalizační institut  
Format: Standard
Language:Czech
Genre/form:normy
Subjects:
Online Access:Plný text
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 01296nam a2200289zi 4500
001 001857986
003 CZ PrSTK
005 20210119132752.0
008 170604s xr f u |||| 0 cze d
040 |b cze  |e rda 
245 0 0 |a ČSN ISO 7889 Jogurt :  |b stanovení počtu charakteristických mikroorganismů. Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C = Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C 
246 3 0 |a ČSN ISO 7889 
246 3 0 |a Jogurt 
246 3 0 |a Stanovení počtu charakteristických mikroorganismů. Technika stanovení počtu kolonií při 37 °C 
246 3 1 |a Yogurt - Enumeration of characteristic microorganisms - Colony-count technique at 37 °C 
300 |a 1 svazek 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Cenová skupina: 411 
500 |a Účinnost: 1.3.2004 --- Platnost:A 
500 |a Věstník: 2004.02 
530 |a Aktuální verze norem jsou dostupné pomocí ČSN Online v Studovně časopisů na 3.NP 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
650 0 7 |a obráběcí stroje  |x sr  |7 psh10769  |2 psh 
710 2 |a Český normalizační institut  |7 kn20020916006 
856 4 0 |u https://csnonline.agentura-cas.cz/Detailnormy.aspx?k=69450  |y Plný text 
910 |a ABA013  |b TN 571420