ČSN 56 0246-10 Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny : stanovení sušiny = Testing methods for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of dry matter

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporace: Český normalizační institut  
Médium: Norma
Jazyk:čeština
Žánr/forma:normy
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01392nam a2200313zi 4500
001 001846088
003 CZ PrSTK
005 20210106141715.0
008 170604s xr f u |||| 0 cze d
040 |b cze  |e rda 
245 0 0 |a ČSN 56 0246-10 Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny :  |b stanovení sušiny = Testing methods for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of dry matter 
246 3 0 |a ČSN 56 0246-10 
246 3 0 |a Metody zkoušení konzervárenských polotovarů a výrobků z ovoce a zeleniny 
246 3 0 |a Stanovení sušiny 
246 3 1 |a Testing methods for canned semi-finished products and products of fruit and vegetable. Determination of dry matter 
300 |a 1 svazek 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Cenová skupina: 410 
500 |a Účinnost: 1.7.1982 --- Platnost:A 
500 |a Věstník: 1987.10 
530 |a Aktuální verze norem jsou dostupné pomocí ČSN Online v Studovně časopisů na 3.NP 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |x pp  |7 psh8770  |2 psh 
650 0 7 |a výrobky  |x ob  |7 psh8088  |2 psh 
710 2 |a Český normalizační institut  |7 kn20020916006 
910 |a ABA013  |b TN 560246 
996 |a STK  |b 266N035818  |g TN 560246  |v M209  |l Sklad  |t 11