ČSN 56 0146-5 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva : stanovení obsahu sacharidů = Methods of tests for sweets and durable pastry. Determination of saccharins

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporace: Český normalizační institut  
Médium: Norma
Jazyk:čeština
Žánr/forma:normy
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01342nam a2200313zi 4500
001 001845993
003 CZ PrSTK
005 20200318180000.0
008 170604s xr f u |||| 0 cze d
040 |b cze  |e rda 
245 0 0 |a ČSN 56 0146-5 Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva :  |b stanovení obsahu sacharidů = Methods of tests for sweets and durable pastry. Determination of saccharins 
246 3 0 |a ČSN 56 0146-5 
246 3 0 |a Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva 
246 3 0 |a Stanovení obsahu sacharidů 
246 3 1 |a Methods of tests for sweets and durable pastry. Determination of saccharins 
300 |a 1 svazek 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Cenová skupina: 412 
500 |a Účinnost: 1.12.1986 --- Platnost:A 
530 |a Aktuální verze norem jsou dostupné pomocí ČSN Online v Studovně časopisů na 3.NP 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |x pp  |7 psh8770  |2 psh 
650 0 7 |a výrobky  |x ob  |7 psh8088  |2 psh 
710 2 |a Český normalizační institut  |7 kn20020916006 
910 |a ABA013  |b TN 560146 
996 |a STK  |b 266N036312  |g TN 560146  |v M208  |l Sklad  |t 11 
996 |a STK  |b 266N036313  |g TN 560146 a  |v M208  |l Sklad  |t 11