ČSN 56 0116-7 Metody zkoušení pekařských výrobků : část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla = Methods of baked products analysis. Part 7: Determination of sugars content according to Schoorl
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Format: | Standard |
Language: | Czech |
Genre/form: | normy |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01338nam a2200313zi 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001842506 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20210105133400.0 | ||
008 | 170604s xr f u |||| 0 cze d | ||
040 | |b cze |e rda | ||
245 | 0 | 0 | |a ČSN 56 0116-7 Metody zkoušení pekařských výrobků : |b část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla = Methods of baked products analysis. Part 7: Determination of sugars content according to Schoorl |
246 | 3 | 0 | |a Část 7: Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla |
246 | 3 | 0 | |a ČSN 56 0116-7 |
246 | 3 | 0 | |a Metody zkoušení pekařských výrobků |
246 | 3 | 1 | |a Methods of baked products analysis. Part 7: Determination of sugars content according to Schoorl |
300 | |a 1 svazek | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Cenová skupina: 408 | ||
500 | |a Účinnost: 1.8.1995 --- Platnost:A | ||
500 | |a Věstník: 1995.06 | ||
530 | |a Aktuální verze norem jsou dostupné pomocí ČSN Online v Studovně časopisů na 3.NP | ||
655 | 7 | |a normy |7 fd131861 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a potravinářský průmysl |x pp |7 psh8770 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a výrobky |x ob |7 psh8088 |2 psh |
710 | 2 | |a Český normalizační institut |7 kn20020916006 | |
910 | |a ABA013 |b TN 560116 | ||
996 | |a STK |b 266N019379 |g TN 560116 |v V326 |l Sklad |t 11 |