Pražské stavební předpisy s aktualizovaným odůvodněním

Nařízení č. 10/2016 Sb. Hl. M. Prahy, kterým se stanovují obecné požadavky na využívání území a technické požadavky na stavby v hlavním městě Praze (pražské stavební předpisy) s aktualizovaným odůvodněním.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hnilička, Pavel, 1975- (Author) 
Other Authors: Faltusová, Eva, 1983- (Author) 
Korbel, František, 1976- (Author) 
Králová Pintová, Renáta, 1975- (Author) 
Novák, Jakub Filip, 1980- (Author) 
Plos, Jiří, 1952- (Author) 
Tichý, David, 1969- (Author) 
Tittl, Filip, 1984- (Author) 
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy, 2016
Genre/form:právní předpisy
ISBN:978-80-87931-56-1
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 6th floor, shelf 6B/064 KJP5708 .H55 2016 A 52829