ČSN 57 6011 Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky = Requirements for chosen heat treated meat products

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Korporace: Český normalizační institut  
Médium: Norma
Jazyk:čeština
Žánr/forma:normy
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01188nam a2200301zi 4500
001 001838456
003 CZ PrSTK
005 20210120081615.0
008 170604s xr f u |||| 0 cze d
040 |b cze  |e rda 
245 0 0 |a ČSN 57 6011 Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky = Requirements for chosen heat treated meat products 
246 3 0 |a ČSN 57 6011 
246 3 0 |a Požadavky na vybrané tepelně opracované masné výrobky 
246 3 1 |a Requirements for chosen heat treated meat products 
300 |a 1 svazek 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Cenová skupina: 410 
500 |a Účinnost: 1.7.2007 --- Platnost:A 
500 |a Věstník: 2007.06 
530 |a Aktuální verze norem jsou dostupné pomocí ČSN Online v Studovně časopisů na 3.NP 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářský průmysl  |x pp  |7 psh8770  |2 psh 
650 0 7 |a výrobky  |x ob  |7 psh8088  |2 psh 
710 2 |a Český normalizační institut  |7 kn20020916006 
856 4 0 |u https://csnonline.agentura-cas.cz/Detailnormy.aspx?k=78581  |y Plný text 
910 |a ABA013  |b TN 576011