Nanoscience in food and agriculture. 4 /

This book presents comprehensive reviews on the principles, design and applications of nanomaterials in the food, water and pharmaceutical sectors. It is the fourth volume on Nanoscience in Food and Agriculture published in the series Sustainable Agriculture Reviews. It focuses on different aspects...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ranjan, Shivendu (Editor) 
Dasgupta, Nandita (Editor)
Lichtfouse, Éric (Editor) 
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Springer, 2017
Edice:Sustainable agriculture reviews
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-53112-0
978-3-319-53111-3
9783319531113
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura