Biology of microorganisms on grapes, in must and in wine

"The second edition of the book begins with the description of the diversity of wine-related microorganisms, followed by an outline of their primary and energy metabolism. Subsequently, important aspects of the secondary metabolism are dealt with, since these activities have an impact on wine q...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: König, Helmut, 1950- (Editor) 
Unden, Gottfried (Editor) 
Fröhlich, Jürgen (Editor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Springer, 2017
Žánr/forma:elektronické knihy
sborníky
ISBN:978-3-319-60021-5
978-3-319-60020-8
9783319600208
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura