Food safety for farmers markets: a guide to enhancing safety of local foods

This book describes practices used on farms and in farmers markets selling foods directly to consumers in U.S. and international markets. It identifies hazards associated with those practices that could put consumers at increased risk for foodborne illness. It also provides tools for identifying haz...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Harrison, Judy A. (Editor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Springer, 2017
Edice:Food microbiology and food safety
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-66689-1
978-3-319-66687-7
9783319666877
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura