Brewing and distilling yeasts

This book is an overview considering yeast and fermentation. The similarities and differences between yeasts employed in brewing and distilling are reviewed. The implications of the differences during the production of beer and distilled products (potable and industrial) are discussed. This Handbook...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Stewart, Graham G., 1942- (Autor) 
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Springer, 2017
Edice:The yeast handbook
Žánr/forma:příručky
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-69126-8
978-3-319-69124-4
9783319691244
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Jiná forma: Tištěná verze
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura