Nutrition and health in a developing world

This third edition reviews the epidemiology, policies, programs and outcome indicators that are important and should go together to improve nutrition and health in low-middle income settings (i.e. a developing world). This greatly expanded third edition provides policy makers, program managers, stud...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: De Pee, Saskia (Editor)
Taren, Douglas (Editor)
Bloem, Martin W. (Editor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham, Switzerland : Humana Press : Springer, 2017
Edice:Nutrition and Health
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-43739-2
978-3-319-43737-8
978-3-319-82898-5
9783319437378
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura