Nutritional and analytical approaches of gluten-free diet in celiac disease

This study by the University of Basque Country Gluten Analysis Laboratory analyzes the gluten free diet from different perspectives. The authors provide background information on gluten, celiac disease, and other pathologies related to gluten intake. Later chapters cover topics such as techniques fo...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Simón, Edurne (Autor)
Další autoři: Larretxi, Idoia (Autor)
Churruca, Itziar (Autor)
Lasa, Arrate (Autor)
Bustamante, María Ángeles (Autor)
Navarro, Virginia (Autor)
Fernández-Gil, María del Pilar (Autor)
Miranda, Jonatan (Autor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2017
Edice:SpringerBriefs in food, health, and nutrition
Žánr/forma:kolektivní monografie
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-53342-1
978-3-319-53341-4
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura