Measurement, modeling and automation in advanced food processing

This book review series presents current trends in modern biotechnology. The aim is to cover all aspects of this interdisciplinary technology where knowledge, methods and expertise are required from chemistry, biochemistry, microbiology, genetics, chemical engineering and computer science. Volumes a...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hitzmann, Bernd (Editor)
Korporace: SpringerLink (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Cham : Springer, 2017
Edice:Advances in biochemical engineering/biotechnology
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:978-3-319-60111-3
978-3-319-60109-0
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura