Nanotechnology cookbook : practical, reliable and jargon-free experimental procedures
The peculiarities of materials at the nanoscale demand an interdisciplinary approach which can be difficult for students and researchers who are trained predominantly in a single field. A chemist might not have experience at working with cell cultures or a physicist may have no idea how to make the...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Korporace: | |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Amsterdam ; Boston ; Heidelberg ; London ; New York ; Oxford ; Paris ; San Diego ; San Francisco ; Singapore ; Sydney ; Tokyo :
Elsevier,
2012
|
Žánr/forma: | příručky elektronické knihy |
ISBN: | 9780080971735 978-0-08-097172-8 0-08-097172-5 0080971733 |
Témata: | |
On-line přístup: | Plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Jiná forma: | Tištěná verze |