Thermal food engineering operations

As the demand for healthy food increases in the current global scenario, manufacturers are searching for new possibilities for occupying a greater share in the rapidly changing food market. Compiled reports and updated knowledge on thermal processing of food products are imperative for commercial en...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Kumar, Nitin (Editor)
Panghal, Anil (Editor)
Garg, M. K. (Editor)
Korporace: Wiley Online Library (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Hoboken : Beverly : Wiley ; Scrivener Publishing, 2022
Edice:Bioprocessing in food science
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:9781119776437
9781119776420
9781119776413
9781119775591
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura