Water activity in foods : fundamentals and applications

This second edition of Water Activity in Foods furnishes those working within food manufacturing, quality control, and safety with a newly revised guide to water activity and its role in the preservation and processing of food items. With clear, instructional prose and illustrations, the book’s inte...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., 1949- (Editor) 
Fontana, Anthony J., Jr. (Editor)
Schmidt, Shelly J. (Editor)
Labuza, Theodore P. (Editor)
Korporace: Wiley Online Library (online služba) (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Hoboken, NJ : Chicago Wiley-Blackwell ; Institute of Food Technologists Press, 2020
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:9781118765982
9781118823385
9781118823354
9781118768310
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura