The chemical sensory informatics of food : measurement, analysis, integration

Food chemicals provide a variety of information. They inform us of food safety, quality, authenticity, and origin, with direct links to our emotional responses in many cases. This information is key to our survival, whether to avoid disease or to find nutrients, and our enjoyment. Those involved wit...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Guthrie, Brian (Editor)
Beauchamp, Jonathan (Editor)
Büttner, Andrea, 1971- (Editor) 
Lavine, Barry K., 1955- (Editor)
Korporace: American Chemical Society (Distributor)   
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry (Sponzor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Washington, DC : American Chemical Society, 2015
Edice:ACS symposium series
Žánr/forma:sborníky
elektronické knihy
ISBN:9780841230705
978-0-8412-3069-9
978-0-8412-3070-5
Témata:
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura