Pásové zpracování půdy (strip tillage) : klasické, intenzivní a modifikované

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brant, Václav, 1973- (Author, Photographer) 
Other Authors: Bečka, David, 1974- (Author) 
Cihlář, Pavel, 1975- (Author) 
Fuksa, Pavel, 1973- (Author) 
Hakl, Josef, 1978- (Author) 
Holec, Josef, 1977- (Author) 
Chyba, Jan (Author)
Jursík, Miroslav, 1977- (Author) 
Čermáková, Dominika (Author) 
Krček, Vítězslav (Author)
Kroulík, Milan, 1974- (Author) 
Kusá, Helena (Author) 
Novotný, Ivan, 1977- (Author) 
Pivec, Jan, 1957- (Author) 
Prokinová, Evženie, 1955- (Author) 
Růžek, Pavel (Author) 
Smutný, Vladimír (Author) 
Škeříková, Michaela (Author)
Zábranský, Petr (Author) 
Corporate Author: Cime (firma) (Photographer)
Farmet (firma) (Photographer) 
Kuhn Center CZ (firma) (Photographer)
Kverneland Group Czech (firma) (Photographer)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Profi Press, 2016
Genre/form:monografie
ISBN:978-80-86726-76-2
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 5th floor, shelf 5C/404 S604 .B73 2016 B 17785