Měření provozních veličin v cukrovarnictví = Measurement of process variables in sugar industry: non-contact temperature measurement. Bezdotykové měření teploty /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Článek |
Zdrojový dokument: | Listy cukrovarnické a řepařské , Roč. 132, č. 9/10 (2016), s. 303-307 |
Jazyk: | čeština |
Žánr/forma: | články |
ISSN: | 1210-3306 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Sklad, k vypůjčení
Požadavek |
Fond NTK | Roč.132:č.7-12(2016) | Sklad | TP375 .L57 v.132 no.7-12 | R 10611/52 |