Zbůch 2015 : znovuobjevení hornické krajiny = rediscovering the mining landscape

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Bacík, Jakub (Author) 
Beran, Lukáš, 1978- (Author) 
Boudová, Petra (Author) 
Fragner, Benjamin, 1945- (Author) 
Kastlová, Veronika (Author, Translator) 
Jonášová, Lucie (Author) 
Tomášek, Marcel, 1971- (Author) 
Vorlík, Petr, 1973- (Author) 
Cassling, Robin, 1967- (Translator) 
Kinská, Jana (Translator)
Conference: Zbůch (workshop) (2015 : Praha, Česko; Zbůch, Česko) (Author)
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : České vysoké učení technické, Fakulta architektury, Výzkumné centrum průmyslového dědictví, 2015
Genre/form:sborníky
ISBN:978-80-01-05855-8
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
Status Sublibrary Description Location LCC Call number Old Call number
Regular loan NTK collection 3rd floor, shelf 3B/063 TN65 .4 .Z38 Z38 2015 B 17715