Concepts in wine chemistry

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Margalit, Yair, 1938- (Autor) 
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: San Francisco : Wine Appreciation Guild, 2012
Žánr/forma:monografie
ISBN:978-1-935879-81-7
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 01172cam a2200325 i 4500
001 000968350
003 CZ PrSTK
005 20160630125337.0
008 120125s2012 xxua f 001 0 eng
020 |a 978-1-935879-81-7  |q (vázáno) 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d ABD012  |d ABA013  |e rda 
050 0 |a TP548  |b .M37 2012 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663.2  |2 MRF 
080 |a 663.25  |2 MRF 
100 1 |a Margalit, Yair,  |d 1938-  |7 utb2015882768  |4 aut 
245 1 0 |a Concepts in wine chemistry /  |c Yair Margalit 
250 |a Third edition 
264 1 |a San Francisco :  |b Wine Appreciation Guild,  |c [2012] 
264 4 |c ©2012 
300 |a x, 550 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
650 0 7 |a víno  |x pp  |7 psh8693  |2 psh 
650 0 7 |a vinařský průmysl  |x pp  |7 psh8806  |2 psh 
910 |a ABA013  |b B 17637 
996 |a STK  |b 2660517221  |c 712/2016  |d 20160615  |f 1502.00  |g B 17637  |v TP548 .M37 2012  |l 3.NP, regál 3B/201  |t 03  |0 K