Concepts in wine chemistry
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
San Francisco :
Wine Appreciation Guild,
2012
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 978-1-935879-81-7 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01172cam a2200325 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000968350 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20160630125337.0 | ||
008 | 120125s2012 xxua f 001 0 eng | ||
020 | |a 978-1-935879-81-7 |q (vázáno) | ||
040 | |a DLC |b cze |c DLC |d ABD012 |d ABA013 |e rda | ||
050 | 0 | |a TP548 |b .M37 2012 | |
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.2 |2 MRF | ||
080 | |a 663.25 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Margalit, Yair, |d 1938- |7 utb2015882768 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Concepts in wine chemistry / |c Yair Margalit |
250 | |a Third edition | ||
264 | 1 | |a San Francisco : |b Wine Appreciation Guild, |c [2012] | |
264 | 4 | |c ©2012 | |
300 | |a x, 550 stran : |b ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy | ||
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a víno |x pp |7 psh8693 |2 psh |
650 | 0 | 7 | |a vinařský průmysl |x pp |7 psh8806 |2 psh |
910 | |a ABA013 |b B 17637 | ||
996 | |a STK |b 2660517221 |c 712/2016 |d 20160615 |f 1502.00 |g B 17637 |v TP548 .M37 2012 |l 3.NP, regál 3B/201 |t 03 |0 K |