Food composition and nutrition tables = Die Zusammensetzumg der Lebensmittel Nährwert-Tabellen = La composition des aliments tableaux des valeurs nutritives

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Souci, Siegfried Walter, 1904- (Autor) 
Další autoři: Fachmann, W. (Autor) 
Kraut, Heinrich, 1893-1992 (Autor) 
Kirchhoff, Eva (Sestavovatel, kompilátor)
Korporace: Německo. Bundesministerium für Ernährung, Landwirtschaft und Verbraucherschutz  
Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie  
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
němčina
francouzština
Vydáno: Stuttgart : Boca Raton : Medpharm ; CRC, 2008
Žánr/forma:tabulky
ISBN:978-0-8493-4141-0 (váz.)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV