Nové způsoby zvýšení koloidní stability piva disertační práce
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
2014
|
Žánr/forma: | disertace |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 01294ntm a2200289 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000957382 | ||
003 | CZ PrSTK | ||
005 | 20150317080516.0 | ||
008 | 150127s2014 xr a f m 000 0 cze d | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
041 | 0 | |a cze |b cze |b eng | |
072 | 7 | |a 663 |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663.46(043) | ||
100 | 1 | |a Jelínek, Lukáš |7 uzp2013739948 |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Nové způsoby zvýšení koloidní stability piva |h [rukopis] : |b disertační práce / |c Lukáš Jelínek ; školitel Pavel Dostálek |
246 | 3 | 5 | |a New ways to improve the colloidal stbility [e.i. stability] of beer |
260 | |c 2014 | ||
300 | |a 123 s. : |b il. (převážně barev.) | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
546 | |a Resumé v angličtině a češtině | ||
502 | |a Disertace (PhD.)--Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biotechnologie, Praha, 2014 | ||
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
650 | 0 | 7 | |a pivovarský průmysl |x pp |7 psh8794 |2 psh |
700 | 1 | |a Dostálek, Pavel, |d 1963- |7 uzp2005321067 |4 ths | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Ústav biotechnologie |7 ko2015858979 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198132359 |c 140906 |d 20141231 |g V D 3993 |l Sklad |t 11 |