Physiological effects of food carbohydrates : a symposium co-sponsored by the Division of Carbohydrate Chemistry and the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 168th meeting of the American Chemical Society, Atlantic City, N.J., Sept. 11-12, 1974

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Jeanes, Allene, 1906-1995
Hodge, John E., 1914-1996
Korporace: American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry
American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry
American Chemical Society. Meeting
American Chemical Society (Distributor) 
Médium: E-kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Washington, D.C. : American Chemical Society, 1975
Edice:ACS symposium series
Žánr/forma:elektronické knihy
ISBN:9780841202276
0841202273
084120246X
9780841202467
On-line přístup:Plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura