Metody detekce falšování masných výrobků Methods for detection of adulteration of meat products

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaňha, Jan (Autor práce)
Další autoři: Kvasnička, František (Vedoucí práce)
Korporace: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie  
Médium: Rukopis
Jazyk:čeština
Vydáno: 2012
Žánr/forma:disertace
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00967ntm a22002534a 4500
001 000943575
003 CZ PrICT
005 20120704090908.0
007 ta
008 120430s2012 xr f m |||||0 cze
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Vaňha, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Metody detekce falšování masných výrobků  |h [rukopis] =  |b Methods for detection of adulteration of meat products /  |c Jan Vaňha 
246 3 1 |a Methods for detection of adulteration of meat products 
260 |c 2012 
300 |a 137 s. 
502 |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
653 0 |a masné výrobky - falšování 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
700 1 |a Kvasnička, František  |4 ths 
710 2 |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.  |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie  |7 ko20010091853 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198120166  |c 120166  |d 20120101  |g V D 3820  |l Sklad  |t 11