Metody detekce falšování masných výrobků Methods for detection of adulteration of meat products
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Korporace: | |
Médium: | Rukopis |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
2012
|
Žánr/forma: | disertace |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00967ntm a22002534a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000943575 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20120704090908.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 120430s2012 xr f m |||||0 cze | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Vaňha, Jan |4 dis | |
245 | 1 | 0 | |a Metody detekce falšování masných výrobků |h [rukopis] = |b Methods for detection of adulteration of meat products / |c Jan Vaňha |
246 | 3 | 1 | |a Methods for detection of adulteration of meat products |
260 | |c 2012 | ||
300 | |a 137 s. | ||
502 | |a Disertace--Vysoká škola chemicko-technologická v Praze | ||
655 | 7 | |a disertace |7 fd132024 |2 czenas | |
653 | 0 | |a masné výrobky - falšování | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
700 | 1 | |a Kvasnička, František |4 ths | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. |b Fakulta potravinářské a biochemické technologie |7 ko20010091853 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198120166 |c 120166 |d 20120101 |g V D 3820 |l Sklad |t 11 |