Fenaroli's handbook of flavor ingredients
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC,
2005
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-8493-3034-3 |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00785nam a22002414a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000936484 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20081212084102.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 040621s2005 xxua f |001 0 eng | ||
020 | |a 0-8493-3034-3 | ||
040 | |a ABD025 |b cze |9 1 | ||
100 | 1 | |a Burdock, George A. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Fenaroli's handbook of flavor ingredients / |c George A. Burdock |
246 | 3 | 0 | |a Handbook of flavor ingredients |
250 | |a 5th ed. | ||
260 | |a Boca Raton : |b CRC, |c 2005 | ||
300 | |a 2009 s. | ||
653 | 0 | |a aromatické a chuťové látky | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
856 | 4 | 1 | |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=2602 |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198075780 |c 07001278 |d 20071213 |f 7470.99 |l 323 ÚAPV |s Hajšlová, Jana |t 24 |