Fenaroli's handbook of flavor ingredients

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Burdock, George A. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 2005
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-8493-3034-3
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00785nam a22002414a 4500
001 000936484
003 CZ PrICT
005 20081212084102.0
007 ta
008 040621s2005 xxua f |001 0 eng
020 |a 0-8493-3034-3 
040 |a ABD025  |b cze  |9 1 
100 1 |a Burdock, George A.  |4 aut 
245 1 0 |a Fenaroli's handbook of flavor ingredients /  |c George A. Burdock 
246 3 0 |a Handbook of flavor ingredients 
250 |a 5th ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 2005 
300 |a 2009 s. 
653 0 |a aromatické a chuťové látky 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
856 4 1 |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=2602 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198075780  |c 07001278  |d 20071213  |f 7470.99  |l 323 ÚAPV  |s Hajšlová, Jana  |t 24