Fennema's food chemistry
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
Taylor & Francis,
2007
|
Edice: | Food science and technology
|
Žánr/forma: | příručky |
ISBN: | 0-8247-2345-7 0-8493-9272-1 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3C/207 | TX545 .F46 2007 | V Po 520 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 319 ÚB | V 6791 |