Fennema's food chemistry

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Damodaran, Srinivasan (Editor)
Parkin, Kirk L. (Editor)
Fennema, Owen R. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : Taylor & Francis, 2007
Edice:Food science and technology
Žánr/forma:příručky
ISBN:0-8247-2345-7
0-8493-9272-1
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3C/207 TX545 .F46 2007 V Po 520
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 319 ÚB V 6791