Introduction to food chemistry

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Owusu-Apenten, Richard (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC , 2004
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-8493-1724-X
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Získat plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 3.NP, regál 3C/207 TX545 .O98 2004 a V Po 490 a
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 3.NP, regál 3C/207 TX545 .O98 2004 V Po 490
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 2416