Introduction to food chemistry
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC ,
2004
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-8493-1724-X |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Získat plný textStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3C/207 | TX545 .O98 2004 a | V Po 490 a | |
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3C/207 | TX545 .O98 2004 | V Po 490 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP | V 2416 |