Handbuch der technischen Mykologie : für technische Chemiker, Nahrungsmittelchemiker, Gärungstechniker, Agrikulturchemiker, Landwirte, Kulturingenieure, Forstwirte und Pharmaceuten

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Lafar, Franz (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:němčina
Vydáno: Jena : Gustav Fischer, 1905
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
EOD:
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT Band 3 Sklad V H 173
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Band 1 319 ÚB V 1562
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Band 2 319 ÚB V 1563
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Band 3 319 ÚB V 1564
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Band 4 319 ÚB V 1565
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy Band 5 319 ÚB V 1566