Tržní zelinářství

Publikace určená odborníkům zelinářských závodů se zaměřuje především na ty úseky výroby zeleniny, v nichž došlo v poslední době k větším změnám. Jedná se např. o nové technologie polního zelinářství, mechanizaci, chemizaci, zavlažování, skladování, používání plastických hmot, nové metody rychlení,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mareček, František, 1921- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : SZN, 1976
Edice:Rostlinná výroba
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 1505