Wheat : chemistry and technology

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pomeranz, Yeshajahu (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: St. Paul : American Association of Cereal Chemists, 1971
Edice:American association of cereal chemists. Monograph series
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00801nam a22002294a 4500
001 000920252
003 CZ PrICT
005 20050502143039.0
008 040714s1971 xxu f |||| 0 eng
040 |a ABD025  |b cze 
100 1 |a Pomeranz, Yeshajahu  |4 aut 
245 1 0 |a Wheat :  |b chemistry and technology /  |c Y. Pomeranz 
250 |a 2nd ed. 
260 |a St. Paul :  |b American Association of Cereal Chemists,  |c 1971 
300 |a 821 s. 
490 1 |a American association of cereal chemists. Monograph series ;  |v vol. 3 
653 0 |a pšenice 
653 0 |a pšeničné produkty 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
830 0 |a American association of cereal chemists.  |p Monograph series 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198026951  |c 73210003  |d 19730201  |f 1510.00  |g 21:3/73  |l 321 ÚSC  |s Sluková, Marcela  |t 24