Functional foods : concept to product

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Gibson, Glenn R. (Editor)
Williams, Christine M. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 2000
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-84930-851-8
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00812nam a22002534a 4500
001 000914673
003 CZ PrICT
005 20040212151323.0
007 ta
008 040127s2000 xxu f |||| 0 eng
020 |a 0-84930-851-8 
040 |a ABD025  |b cze 
245 0 0 |a Functional foods :  |b concept to product /  |c edited by Glenn R. Gibson, Christine M. Williams 
250 |a 1st ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC,  |c 2000 
300 |a 374 s. 
653 0 |a dietoterapie 
653 0 |a funkční potraviny 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Gibson, Glenn R.  |4 edt 
700 1 |a Williams, Christine M.  |4 edt 
856 4 |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=852 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198003261  |c 04000194  |d 20040204  |l 323 ÚAPV  |s Hajšlová, Jana  |t 24