Functional foods : concept to product
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC,
2000
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-84930-851-8 |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00812nam a22002534a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000914673 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20040212151323.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 040127s2000 xxu f |||| 0 eng | ||
020 | |a 0-84930-851-8 | ||
040 | |a ABD025 |b cze | ||
245 | 0 | 0 | |a Functional foods : |b concept to product / |c edited by Glenn R. Gibson, Christine M. Williams |
250 | |a 1st ed. | ||
260 | |a Boca Raton : |b CRC, |c 2000 | ||
300 | |a 374 s. | ||
653 | 0 | |a dietoterapie | |
653 | 0 | |a funkční potraviny | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Gibson, Glenn R. |4 edt | |
700 | 1 | |a Williams, Christine M. |4 edt | |
856 | 4 | |u http://www.foodnetbase.com/ejournals/books/book_summary/summary.asp?id=852 | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198003261 |c 04000194 |d 20040204 |l 323 ÚAPV |s Hajšlová, Jana |t 24 |