Essentials of functional foods
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Gaithersburg :
Aspen Publ.,
2000
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-8342-1261-7 |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00720nam a22002294a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000913670 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200207145100.0 | ||
008 | 030505s2000 xxu f |||| 0 engo | ||
020 | |a 0-8342-1261-7 | ||
040 | |a ABD 025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Schmidl, Mary K. |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Essentials of functional foods / |c Mary K. Schmidl, Theodore P. Labuza |
250 | |a 1st ed | ||
260 | |a Gaithersburg : |b Aspen Publ., |c 2000 | ||
300 | |a 395 s. | ||
653 | 0 | |a funkční potraviny | |
653 | 0 | |a potravinářský průmysl a obchod | |
655 | 7 | |a monografie |7 fd132842 |2 czenas | |
700 | 1 | |a Labuza, Theodore P. |4 aut | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a VSCHT |b 3198002420 |c 03000525 |d 20030325 |f 3531.00 |l 323 ÚAPV |s Cejpek, Karel |t 24 |