Essentials of functional foods

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Schmidl, Mary K. (Autor)
Další autoři: Labuza, Theodore P. (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Gaithersburg : Aspen Publ., 2000
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-8342-1261-7
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00720nam a22002294a 4500
001 000913670
003 CZ PrICT
005 20200207145100.0
008 030505s2000 xxu f |||| 0 engo
020 |a 0-8342-1261-7 
040 |a ABD 025  |b cze 
100 1 |a Schmidl, Mary K.  |4 aut 
245 1 0 |a Essentials of functional foods /  |c Mary K. Schmidl, Theodore P. Labuza 
250 |a 1st ed 
260 |a Gaithersburg :  |b Aspen Publ.,  |c 2000 
300 |a 395 s. 
653 0 |a funkční potraviny 
653 0 |a potravinářský průmysl a obchod 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
700 1 |a Labuza, Theodore P.  |4 aut 
910 |a ABD025 
996 |a VSCHT  |b 3198002420  |c 03000525  |d 20030325  |f 3531.00  |l 323 ÚAPV  |s Cejpek, Karel  |t 24