Food safety handbook
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Hoboken, N.J. :
Wiley-Interscience,
2003
|
Žánr/forma: | příručky |
ISBN: | 0471210641 (acid-free paper) |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, nepůjčuje se | Fond VŠCHT | 3.NP, regál 3B/191 | TP373 .5 .F663 2003 | V P 1997 | |
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV |