Handbook of enology

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Ribéreau-Gayon, Pascal (Autor)
Branco, Jeffrey M. (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Chichester : Wiley, 2000
Žánr/forma:příručky
ISBN:0-471-97362-9 (vol. 1)
0-471-97363-7 (vol. 2)
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 1 3.NP, regál 3B/201 TP548 .H36 2000 1 V P 1811/1
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 2 3.NP, regál 3B/201 TP548 .H36 2000 2 V P 1811/2
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 1 319 ÚB V 6576
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 2 319 ÚB V 6577