Mikrobiologické zkoumání potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hampl, Bohuš (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : SNTL, 1956
Edice:Učební texty vysokých škol
Žánr/forma:vysokoškolská skripta
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
LEADER 00720nam a22002294a 4500
001 000911622
003 CZ PrICT
005 20200224233500.0
008 010524s1956 xr f |||| 0 czeo
040 |a ABD 025  |b cze 
100 1 |a Hampl, Bohuš  |4 aut 
245 1 0 |a Mikrobiologické zkoumání potravin /  |c Bohuš Hampl 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1956 
300 |a 103 s. 
490 1 |a Učební texty vysokých škol 
500 |a VŠCHT v Praze. Fak. potrav. technol. 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
653 0 |a mikrobiologie 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
830 0 |a Učební texty vysokých škol 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198010247  |c 11001698  |d 19570101  |g V Ps 397  |l Sklad  |t 11