Mikrobiologické zkoumání potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
SNTL,
1956
|
Edice: | Učební texty vysokých škol
|
Žánr/forma: | vysokoškolská skripta |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 00720nam a22002294a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000911622 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200224233500.0 | ||
008 | 010524s1956 xr f |||| 0 czeo | ||
040 | |a ABD 025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Hampl, Bohuš |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Mikrobiologické zkoumání potravin / |c Bohuš Hampl |
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1956 | ||
300 | |a 103 s. | ||
490 | 1 | |a Učební texty vysokých škol | |
500 | |a VŠCHT v Praze. Fak. potrav. technol. | ||
655 | 7 | |a vysokoškolská skripta |7 fd190824 |2 czenas | |
653 | 0 | |a mikrobiologie | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
830 | 0 | |a Učební texty vysokých škol | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198010247 |c 11001698 |d 19570101 |g V Ps 397 |l Sklad |t 11 |