Technologie přípravy pokrmů. II /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
SNTL,
1957
|
Series: | Učební texty vysokých škol
|
Genre/form: | vysokoškolská skripta |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 00863nam a22002534a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000911477 | ||
003 | CZ PrICT | ||
005 | 20200509214800.0 | ||
008 | 010511s1957 xr f |||| 0 czeo | ||
040 | |a ABD 025 |b cze | ||
100 | 1 | |a Janíček, Gustav |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů. |n II / |c Gustav Janíček, Antonín Malý |
260 | |a Praha : |b SNTL, |c 1957 | ||
300 | |a 105 s., 7 listů sch. příl. | ||
490 | 1 | |a Učební texty vysokých škol | |
500 | |a VŠCHT v Praze. Fak. potrav. technol. | ||
655 | 7 | |a vysokoškolská skripta |7 fd190824 |2 czenas | |
653 | 0 | |a příprava pokrmů | |
653 | 0 | |a technologie přípravy pokrmů | |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |x pp |7 psh8616 |2 psh |
700 | 1 | |a Malý, Antonín |4 aut | |
830 | 0 | |a Učební texty vysokých škol | |
910 | |a ABD025 | ||
996 | |a 967 |b 3198010204 |c 11001670 |d 20111228 |f 8.00 |g V Ps 362/2 |l Sklad |t 11 |