Technologie přípravy pokrmů. II /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janíček, Gustav (Author)
Other Authors: Malý, Antonín (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : SNTL, 1957
Series:Učební texty vysokých škol
Genre/form:vysokoškolská skripta
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Cover Image
LEADER 00863nam a22002534a 4500
001 000911477
003 CZ PrICT
005 20200509214800.0
008 010511s1957 xr f |||| 0 czeo
040 |a ABD 025  |b cze 
100 1 |a Janíček, Gustav  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů.  |n II /  |c Gustav Janíček, Antonín Malý 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1957 
300 |a 105 s., 7 listů sch. příl. 
490 1 |a Učební texty vysokých škol 
500 |a VŠCHT v Praze. Fak. potrav. technol. 
655 7 |a vysokoškolská skripta  |7 fd190824  |2 czenas 
653 0 |a příprava pokrmů 
653 0 |a technologie přípravy pokrmů 
650 0 7 |a potraviny  |x pp  |7 psh8616  |2 psh 
700 1 |a Malý, Antonín  |4 aut 
830 0 |a Učební texty vysokých škol 
910 |a ABD025 
996 |a 967  |b 3198010204  |c 11001670  |d 20111228  |f 8.00  |g V Ps 362/2  |l Sklad  |t 11