Processing foods : quality optimization and process assessment
Uloženo v:
Další autoři: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | angličtina |
Vydáno: |
Boca Raton :
CRC,
1999
|
Edice: | Food engineering and manufacturing series
|
Žánr/forma: | monografie |
ISBN: | 0-8493-7905-9 |
Témata: | |
On-line přístup: | Získat plný text |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Internet
Získat plný textStav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP | V 3100 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 323 ÚAPV | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 321 ÚSC | 21:847/99 |