Processing foods : quality optimization and process assessment

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Oliveira, Fernanda A. R. (Editor)
Oliveira, Jorge C. (Editor)
Médium: Kniha
Jazyk:angličtina
Vydáno: Boca Raton : CRC, 1999
Edice:Food engineering and manufacturing series
Žánr/forma:monografie
ISBN:0-8493-7905-9
Témata:
On-line přístup:Získat plný text
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka

Internet

Získat plný text
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 3100
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 323 ÚAPV
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:847/99