O účinnosti filtračních enzymů při pektolyse ovocných šťáv

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kyzlink, Vladimír (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Průmyslové vydav., 1950
Edice:Knižnice průmyslu výživy
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, k vypůjčení
Fond VŠCHT Sklad V Po 193
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 452
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 454
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 453