Mikroorganismy a čisté kultury v průmyslu potravin

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dědek, Miroslav (Autor)
Další autoři: Benešová, Luisa (Autor)
Šmejkalová, Zdena
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : VÚPP, 1984
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 5.NP, regál 5C/361 QR115 .D33 1984 V Po 419
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 2033
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 1901
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK