Mikroorganismy a čisté kultury v průmyslu potravin
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | čeština |
Vydáno: |
Praha :
VÚPP,
1984
|
Žánr/forma: | monografie |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Stav | Dílčí knihovna | Popis | Umístění | LCC signatura | Stará signatura |
---|---|---|---|---|---|
Volný výběr, k vypůjčení | Fond VŠCHT | 5.NP, regál 5C/361 | QR115 .D33 1984 | V Po 419 | |
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP | V 2033 | ||
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se | VŠCHT ústavy | 324 ÚKP | V 1901 | ||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 322 ÚMTK | |||
Trvale vypůjčeno | VŠCHT ústavy | 322 ÚMTK |