Mikrobiologie pro potravináře

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šilhánková, Ludmila, 1927-2011  
Médium: Kniha
Jazyk:čeština
Vydáno: Praha : Nakladatelství technické literatury, 1983
Žánr/forma:monografie
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Obálka
Stav Dílčí knihovna Popis Umístění LCC signatura Stará signatura
Sklad, do studovny
Fond VŠCHT Sklad V Ps 1275
Volný výběr, k vypůjčení Fond VŠCHT 5.NP, regál 5C/357 QR41 .2 .Š549 1983 b V B 189
Volný výběr, k vypůjčení Fond NTK 5.NP, regál 5C/357 QR41 .2 .Š549 1983 A 18126
Sklad, k vypůjčení
Fond VŠCHT Sklad V B 189 b
Volný výběr, nepůjčuje se Fond VŠCHT 5.NP, regál 5C/357 QR41 .2 .Š549 1983 a V B 189 a
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:28/84
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 321 ÚSC 21:27/84
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 1838
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 322 ÚMTK
Jen pro VŠCHT, nepůjčuje se VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 1839
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 319 ÚB V 6073
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 320 ÚBM V 23/84
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 324 ÚKP V 1837
Trvale vypůjčeno VŠCHT ústavy 322 ÚMTK